top of page
Zoeken

Boodschap aan hoogsensitieve kinderen (& alle innerlijke kinderen van HSP’s).

Lief hoogsensitief kind..

Je voelt je zó anders.. en dat maakt je soms verdrietig of eenzaam Maar het ligt niet aan jou.. Er is helemaal niks mis met jou.


Je voelt heel veel.

Dat komt omdat je hoogsensitief bent.. dat is een hele bijzondere gave. Een talent! Vergelijkbaar met heel erg mooi kunnen zingen of heel goed kunnen voetballen.. Jij kunt heel erg goed voelen. En daar ben je niet minder om dan de rest! Nee.. je kan juist iets heel erg goed. Wat niet iedereen kan.

Maar net als bij iemand die heel goed kan voetballen en de rest niet zo goed.. Dan worden andere kinderen misschien wel eens jaloers. Of ze snappen het niet zo goed.. En dan wijzen ze je af.. om je gevoeligheid. en jij wijst jezelf dan af.. Het voelt alsof het er niet mag zijn het gevoel word afgestraft.


Maar lief kind..

Dit talent, deze kwaliteit, deze gave.. die is heel erg mooi! Je kan hier zelfs je beroep van maken. Een beroep waar je heel gelukkig van wordt. Omdat je jezelf kan zijn En omdat je veel anderen ermee kunt helpen..!Hou van jezelf zoals je bent.. Ook al kunnen andere mensen niet goed omgaan met deze gevoeligheid, wijzen ze het af of zijn ze er bang voor… Dat zegt niks over jou.

Het is een bijzonder talent dat je zo goed kunt voelen. Wees gewoon je mooie bijzondere gevoelige zelf.


Ik geef je een hele grote omhelzing en alle liefde en erkenning Het is OK om te voelen. Je mag gevoelig zijn. Het heeft een reden dat je dit talent hebt. Stop het niet weg. Je bent veilig.

En je hoeft het niet alleen te doen.. We doen het samen.


Weet je dat gevoeligheid ook een enorme kracht is? Je kan zó goed mensen aanvoelen.. je voelt precies wat zij nodig hebben. Je kunt ze het gevoel geven écht gezien en begrepen te worden dat is een groot kado.

Je kunt écht verbinding maken.. vanuit je hart. Je kan goed voelen hoe sferen zijn, en situaties.. en wat er nodig is om dit te verbeteren.


Je wilt ook altijd de zwakkeren helpen, en dieren.. en iets goeds doen voor de wereld. Je bent wijs, en je weet veel..

En je kan je goed uitdrukken.. omdat je gevoel zo intens beleeft Een talent wat nog veel mensen mogen leren.


Je kan er anderen mee helpen Je komt dus iets moois brengen aan de wereld! Je kan ook goed contact maken met die andere wereld waar veel hulp is, licht en magie.. die veel mensen niet kunnen ervaren.. en zelfs niet in geloven. Maar door jou gevoel wordt het ook weer in hun aangeraakt en komt er hoop, licht en magie terug in hun leven..


Gevoelig zijn is niet zwak zijn.. het is een grote kracht!

Het is ok om te voelen.. Het is mooi. Het brengt verbinding.. diepgang.. liefde..licht. Koester het maar en zorg er goed voor. Het is een talent. En je kan de wereld er een beetje mooier mee maken.
Liefs Anne

108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page