top of page
Flier_2018-1106.jpg

Ik ben Anne van der Bruggen (1981). en werk sinds 2014 in mijn eigen praktijk als Transformatie Coach & Energetisch therapeut. 

Ik ben moeder van 2 prachtige kids, en hou daarnaast van natuur, reizen, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, yoga, dansen en muziek.
Ik werk vanuit mijn hart, intuitie, levenservaring en ervaringsdeskundigheid, aangevuld met opleidingen en cursussen. 

Roots & Soul staat voor groei, heling en transformatie naar wie jij werkelijk bent. 

Flier_2018-1175.jpg

 

Opleiding en werk:

Ik ben opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener, en heb jaren in de zorg gewerkt (verstandelijk beperkten, GGZ, dak- en thuislozen, jongeren met gedragsproblemen, ASS, ADHD enz).

In 2006 ben ik voor 8 maanden naar Bali gereisd waar ik 2 scholen heb mogen opzetten voor kinderen met een beperking, als ook deze kinderen en hun ouders te begeleiden.

Na Bali liep ik vast in dit systeem en in mijn werk bij de GGZ en kreeg ik een burn-out.
D.m.v. een psycholoog e
n loopbaanonderzoek kwam ik erachter dat ik HSP ben en alleen kan werken met deze kwaliteiten en vanuit mijn visie, nl; holistisch.
Toen ben ik de integrale HBO opleiding tot Transformatie Therapeut, Coach en Energetisch therapeut gaan doen. Hierbij kwam ik thuis.

 

Naast deze opleidingen heb ik verschillende opleidingen, cursussen en bijscholingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, HSP, systemisch werk, intuïtieve ontwikkeling, Sjamanisme en healing; reiki, magnetiseren, munay-ki, acces bars. En ik blijf me verder ontwikkelen.

Sinds 2014 heb ik een eigen praktijk voor coaching & healing. 

Mijn superkrachten zijn: mijn hoogsensitiviteit, Intuitie, empathie, compassie, en het verbinden met de aarde en met spiritualiteit (de brug leggen).

Wat doe ik:
Ik ben transformatie coach en energetisch therapeut. Ik geef begeleiding en ondersteuning aan volwassenen en jongeren bij persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, transformatie- en helingsprocessen.

Ik ben gespecialiseerd en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit (HSP) en Systeemwerk. En ik geef hier ook trainingen in. 


Vanuit mijn eigen ervaring, verschillende opleidingen en mijn intuïtie leer ik jou hoe je van je hoofd naar je hart/gevoel kan gaan. En hoe je van je gevoel je kracht kunt maken, zodat je met meer rust en balans in het leven kunt staan en kunt Zijn wie je bent.

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij ik de brug leg tussen hemel & aarde, en reguliere & alternatieve therapie met elkaar verbindt.

Ik werk vanuit verschillende methodes en technieken, bv; 
psychosociale therapie,
systeemtherapie, lichaamsgerichte therapie, energetische therapie, (familie-)opstellingen, HSP coaching, transformatie coaching, meditatie & visualisatie oefeningen, innerlijk kind werk, regressie, (sjamanistische) healing en reading.

Omdat ieder mens uniek is zal ik per persoon en situatie kijken wat er nodig is en een methode toepassen die het beste past.

Waarom doe ik het:

Ik weet hoe het is om je anders te voelen dan anderen, gevoeliger te zijn, daarin niet begrepen te worden en niet goed te functioneren of passen in het systeem. Ik ben hooggevoelig en een nieuwetijdskind en werd met deze eigenschappen geboren. Ik heb een lange weg gelopen om dit te (h)erkennen en hiermee te leren omgaan, en mijzelf te kunnen zijn.

Ik voelde als kind heel veel, pikte stemmingen en onuitgesproken gevoelens feilloos op, nam het vaak over en kon mijn gevoel in mijn omgeving niet kwijt. Ik stopte mijn gevoel steeds meer weg en ging me aanpassen aan anderen. Het leven leiden zoals anderen dat van me verwachtten. Ik voelde mijn eigen grenzen niet goed, en raakte mijzelf hierdoor steeds meer kwijt. Ik kon niet goed aarden in deze wereld, en ging vluchten voor mijn gevoel en mezelf..
Door een bijna dood-ervaring op mijn 16e kwam mijn eerste wake-up call, sindsdien
houd ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit/ zingeving.

Tijdens de eerste helft van mijn leven had ik veel problemen. Ik begon al jong met overleven. Ik had last van hyperventilatie en paniekaanvallen, depressies, stemmingswisselingen en burn-out. Ik liep steeds vast op allerlei gebieden en dacht dat er iets mis met me was… Aan de reguliere hulpverlening had ik helaas niet veel.

(Lees hier meer van mijn verhaal).

Ik had 2 burn-outs, een onterechte diagnose (ADHD) en een hoop niet helpende hulpverlening nodig voordat ik er bij een psycholoog achter kwam dat ik HSP ben. Toen begon mijn zoektocht terug naar mezelf en mijn kracht..

Ik heb andere hulp en healing methodes gevonden waarbij ik niet alleen leerde omgaan met mijn HSP en deze in te zetten als kracht, maar ook mijn trauma's en hierdoor mijn klachten steeds meer kon helen. En hierdoor steeds meer kon zijn wie ik werkelijk ben. Ik kwam weer thuis bij mijzelf.

Hier is mijn missie ontstaan om 'andere' hulp aan te bieden. 

Mijn missie:

Mijn zielsmissie is om de wereld te helpen transformeren, en bijdragen aan een meer liefdevolle, verlichte en spirituele wereld. De brug leggen tussen hemel en aarde. 

Daarnaast wil ik speciaal ondersteuning bieden aan hoogsensitieve personen en nieuwetijdskinderen, die vaak onbegrepen en fout gediagnostiseerd worden.

Ik wil hen helpen zichzelf te Zijn, en van hun gevoel hun kracht te maken zodat zij de wereld een beetje mooier kunnen maken :)

bottom of page