top of page
A (12)_edited.jpg

Ieder mens loopt wel eens vast in zijn leven en heeft soms iemand nodig die een stukje meeloopt, 

terug naar jezelf, jou eigen-wijsheid en kracht. 

 

Holistische therapie


Voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, transformatie en heling.

Specialismes; Angst, Depressie, Stress, Burn-out, Trauma- en Emotieverwerking, AD(H)D, ASS, HSP en nieuwetijdskinderen.

 

Gesprekken & inzicht gecombineerd met verschillende technieken & tools om weer naar je gevoel te gaan, je emoties en trauma's te verwerken en patronen te doorbreken, zodat je echt tot verandering kunt komen. 

Ik werk holistisch; met lichaam, geest en ziel. Ik begeleid je van je hoofd weer naar je lijf, je hart en je gevoel zodat je weer in verbinding kunt komen met wie je werkelijk bent, weer in je kracht komt en zelfliefde voelt. 


Een aantal hulpvragen waarmee ik werk:

 • De verbinding met jezelf kwijt zijn

 • Spanning, stress of burn-out

 • Angsten

 • Onverwerkte emoties en trauma’s

 • Geen contact kunnen krijgen met je gevoel

 • Of last van alles wat je voelt (HSP)

 • Onzekerheid, laag zelfbeeld

 • Relatie- of familieproblemen

Ik werk vanuit verschillende therapievormen en methodes nl.:
Systeemwerk, Lichaamsgerichte therapie, Energetische therapie, Psychosociale therapie, Transformatie Coaching, HSP Coaching, Voice Dialoque, Regressie, Innerlijk kind werk, Meditatie & visualisatie technieken, (sjamanistische) Healing en Reading.

Omdat ieder mens uniek is zal ik per persoon en situatie kijken wat er nodig is en een methode toepassen die het beste past.
 

HSP Coaching

Ik ben gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Ik geef coaching aan HSP volwassenen, jongeren, kinderen en hun ouders. 

(Lees hier meer info over HSP).

Door middel van gesprekken gecombineerd met verschillende methodes krijg je inzicht en handvatten bij je hoogsensitiviteit, zodat je van je gevoel je kracht kunt maken.

Wat leer je o.a. bij HSP coaching:

 • HSP begrijpen en accepteren

 • Rust in je hoofd en balans in je leven

 • Aarden, thuiskomen bij jezelf

 • Om kunnen gaan met prikkels en overprikkeling

 • Om kunnen gaan met alles wat je voelt

 • Wat is van jou is wat van de ander, en hoe kun je dit los laten

 • Je grenzen voelen en aangeven

 • Bij jezelf blijven in contact met anderen

 • Transformeren en loslaten van emoties, angsten, patronen en blokkades

 • Meer (zelf) liefde en zelfvertrouwen

 • Vertrouwen op je intuïtie en deze inzetten als kracht

 • Vanuit je kern en hart leven


kind/jongeren Coaching 

Werkwijze:

De intake heb ik met de ouder(s) erbij. Hierna zal ik afwisselend met ouders en kind/jongere aan de slag gaan. Alles gaat in overleg, en is afhankelijk van de hulpvraag. 


Als je een traject koopt, doe ik ook altijd 1 sessie daarvan met een ouder. Omdat uit ervaring blijkt dat dit het beste werkt. 

Trajecten:

3 sessies voor €199,-
5 sessies voor €333,-

 

Coaching voor kind/jongere:

Ik bied een luisterend oor, geef (h)erkenning en tips hoe met dingen om te gaan, breng het kind weer bij zijn/haar gevoel en geef ruimte en mogelijkheden om deze te uiten.

Naast coaching-gesprekjes werk ik met verschillende methoden, zoals: Systeemwerk/ opstellingen met poppetjes, lichaamsgerichte- meditatie en visualisatie- oefeningen.

Ook bied ik healing aan om zware energie en blokkades weg te halen. Hoogsensitieve kinderen staan erg open voor energie, hierdoor zijn er veel resultaten te bereiken met deze behandelingen. 

 

Coaching/ondersteuning voor de ouder(s):

 • We gaan samen kijken naar wat het beste is voor het kind en voor jou/jullie.

 • Ik geef tips, adviezen en begeleiding voor hoe je met de (hoogsensitieve) eigenschappen van je kind, en met bepaalde situaties om kunt gaan.

 • Ik help je jouw kind beter te begrijpen en te begeleiden.

 • Daarnaast kijken we ook wat het in jou/jullie raakt en wat het gedrag van het kind spiegelt. Door met de ouders te werken komen we sneller tot goede resultaten.

Online sessie

Als je te ver weg woont of om een andere reden niet naar de praktijk kunt komen, bied ik ook sessies aan op afstand via Zoom. 

Het werken op afstand vind ik een fijne manier van werken. Je blijft lekker in je eigen omgeving, hebt geen (hectische of lange) reis achter de rug, waardoor je sneller ontspannen bent.
Het werkt net zo goed als live, en we kunnen dezelfde oefeningen doen.

 Reacties na coachingsessies

 • "Ik heb bij Anne een aantal coaching en healing sessies gevolgd. Ze heeft me op een hele fijne en prettige manier geholpen met mijn hooggevoeligheid. Ik heb Anne ervaren als een heel fijn, lief en zorgzaam persoon die mij de juiste aandacht en middelen heeft gegeven om verder te komen daar waar ik vast liep. Ze heeft me geholpen te zijn wie ik ben! Ik ben haar enorm dankbaar!"
   

 • HSP Coaching: "Ik heb veel aan onze sessies gehad! De meditatie, waarin we terug zijn gegaan naar mijn innerlijk kind, heeft veel met me gedaan. Met het fijne, warme gevoel van geaard te zijn en gedragen te worden door Moeder Aarde. Ik voel me nu meer verbonden. Het geeft me vertrouwen en bestaansrecht. Ik heb duidelijk iets mogen en kunnen transformeren en voel me daardoor minder beladen en krijg dit ook van anderen terug. Ze kunnen letterlijk zien wat ik uitstraal. Ik heb het gevoel dat ik meer aankan en meer op mezelf mag en kan vertrouwen, wat me meer innerlijke rust geeft. Maar ook merk ik dat ik vrijer ben gaan spreken en mezelf meer durf te laten zien, mijn authentieke zelf. Kortom; er is een hoop gebeurd, en er gebeurd nogsteeds een hoop. Ik ben heel blij dat je me verder hebt kunnen helpen en het passende puzzelstukje bent geweest wat ik nodig had. Ik ga in alle rust verder met mijn ding doen en ga na de zomer starten met mijn eigen praktijk!" 
   

 • "2 Behandelingen van Anne ontvangen en ik voel me een ander mens! Dank, Dank, Dank!! Je voelde me haarscherp aan en ook al was ik zo zenuwachtig, je stelde me gelijk op me gemak en ik kon zijn wie ik werkelijk ben."
   

 • "De eerste keer dat ik bij Anne kwam voelde als thuiskomen. Anne is een puur en prachtig mens en weet door haar gevoeligheid de juiste snaar te raken en je tools te geven zelf aan de slag te gaan en sterker te worden. Zij laat zien dat kwetsbaarheid en handelen vanuit liefde ontzettend belangrijk en onmisbaar zijn om de wereld positief te veranderen."
   

 • "Ik was opzoek naar iemand die me kon helpen mezelf weer te laten zijn me weer gelukkig voelen en me emoties weer terug te krijgen.
  Voelde me gelijk op me gemak bij anne en in de fijne ruimte.
  De behandeling heeft me gelijk geholpen. Ik ben 2x geweest en heb oefeningen mee gekregen waar ik voor m'n hele leven wat aan heb. Ben heel dankbaar. Zit weer heerlijk in m'n vel, weet wat de oorzaak was en door de oefeningen die ik heb geleerd zal ik niet meer mezelf kwijt raken."
   

 • "Ik wilde je nog eens bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. 
  Je hebt zo'n impact op mijn leven gehad, op mijn Zijn. Door jou hulp/coaching heb ik inmiddels zoveel kunnen begrijpen en accepteren over mezelf, maar ook heb ik heel veel kunnen veranderen aan dingen waar ik niet blij mee was in mn leven. Door deze veranderingen stond ik weer open voor andere mensen, emoties, liefde en zijn er dingen op mijn pad gekomen die ik echt nodig had. Ik had toen niet voor mogelijk gehouden dat dit allermaal zou gebeuren in mijn leven. 
  Echt superbedankt uit de grond van mijn hart! Je bent echt een super levenscoach!"
   

 • "Anne is een bijzonder mooi mens die ervoor gezorgd heeft dat ik weer in mezelf ben gaan geloven. Ze heeft me met haar luisterend oor en wijze woorden weer op weg geholpen uit mijn burnout. Daarbij maakt ze gebruik van haar gave om mij de energie te geven die ik nodig heb om de dagen door te komen. Aan het einde van de behandeling voelde ik me lichter, rustiger en vol energie."
   

 • "Al een tijdje loop ik vast in het dagelijks leven met mijn hoogsensitiviteit, en dan met name op mijn werk. Bij mijn bedrijfsmaatschappelijkwerker kwam ik niet tot mijn recht. Op internet kwam mijn vriend de website van Anne tegen. Meteen kreeg ik bij Anne het gevoel dat ik begrepen werd en zij niet zal oordelen. Ze begeleidt en coacht mij nu, met als doel omgaan met mijn hooggevoeligheid, meer zelfvertrouwen krijgen en weer terug naar mijn basischakra keren. En hierdoor minder naar de buitenwereld gericht zijn. Ik heb nu 3 sessies met Anne gehad en deze zijn altijd heel fijn positief en liedevol. Ze geeft mij goeie tips mee en ik kan ook alles bij haar kwijt. Ik ben erg blij dat zij mij hierin coacht!"

bottom of page