top of page
A (8).jpg

Soms heb je meer nodig dan gesprekken, en is het belangrijk om het op een ander en dieper niveau aan te pakken waardoor je meer resultaten bereikt, nl; Lichaamsgericht en Energetisch.

Healing is hiervoor heel geschikt. Lees hieronder welke Healingen ik aanbied; 

 

Alles is energie. Deze energie kan stromen of geblokkeerd zijn door allerlei oorzaken. Emoties en trauma's zitten opgeslagen als blokkades in ons lichaam. D.m.v. een healing kun je deze blokkades achterhalen en weer in balans brengen, waardoor je weer meer vrede kunt bereiken in lichaam, geest en ziel. 

 

Reiki healing

Reiki betekend universele levensenergie (Ki). Deze levensenergie is overal om ons heen en in ons, en versterkt het zelfhelend vermogen en welzijn van de mens op elk niveau.
Bij een Reiki behandeling wordt deze energie door handoplegging doorgeven (met kleding aan onder een dekentje in een ontspannen ruimte), waardoor de energie weer door kan stromen en blokkades opgeheven kunnen worden.
Een reiki behandeling duurt 50 minuten en wordt in stilte gegeven. Hierna volgt een korte terugkoppeling.

roots & Soul Healing 

Bij deze healing werk ik dieper op een thema of blokkade. Ik kijk per persoon en moment wat er mag gebeuren. Je krijgt een behandeling afgestemd op jou, waarbij ik gebruik maak van de energie van de bron, helpers en mijn intuïtie, gecombineerd met verschillende (sjamanistische) healing methoden.

Naast het behandelen van het energetisch lichaam zet ik tools in om bewust te werken aan de oorzaak van de blokkade met bv: systemisch werk, regressie, zielsreizen, visualisaties, sjamanistische healing tools etc.
Een Roots & Soul Healing duurt 75-90 minuten en zal niet in stilte gegeven worden. We maken samen een reis. 

Wat een healing kan doen

 • Je energie in balans brengen 

 • Het revitaliseren van je zelfhelend vermogen en levensenergie

 • Meer bewustzijn krijgen

 • Lichamelijke en psychische klachten verminderen

 • Het loslaten en transformeren van emoties, trauma’s, patronen en blokkades

 • Opladen met positieve energie 

 • Bij jezelf en in je kracht komen

 • Het vinden van innerlijke rust, balans & vrijheid

 • Van je hoofd naar je hart & thuiskomen bij jezelf

Na de behandeling

De behandeling werkt nog een tijdje door (het best voelbaar in de eerste dagen tot 3 weken). In deze tijd kun je even extra klachten krijgen zoals moeheid, griepachtige verschijnselen of de klacht word soms eerst even erger. Dit is normaal. Belangrijk is om veel water te drinken en rust te nemen, en bewust aandacht te geven aan je emoties. 

Bij vragen of klachten kun je altijd contact met mij opnemen. Nazorg is belangrijk bij healing.

 

Healing op afstand 

Energie werkt net zo goed op afstand als live! Voor mensen die te ver weg wonen of om een andere reden niet naar de praktijk kunnen komen, bied ik ook healing sessies aan op afstand. 

Het werken op afstand vind ik een hele fijne manier van werken. Je blijft lekker in je eigen omgeving, hebt geen (hectische of lange) reis achter de rug, waardoor je sneller ontspannen bent. 

Voor een healing op afstand kun je in de online agenda een afspraak plannen. Of je kan me een telefonisch bericht sturen via whatsapp naar 06-11921128.
Ik ontvang daarbij graag een recente foto, en je eventuele hulpvraag of aandachtspunten.
Op het moment van de behandeling mag je rustig gaan liggen of zitten en hoef je alleen maar open te stellen voor de healing.


Na de behandeling krijg je een terugkoppeling met een reading en met kaartjes die ik voor je heb getrokken. 

*Voor healing aan anderen bv kinderen heb ik de toestemming nodig van die persoon.

 Reacties na healing sessies

 • "Mijn eerste ervaring met ‘healing op afstand’ omdat ik helaas te ver af woon, met Anne was heel positief. Ze heeft me een groot inzicht in mezelf gegeven, mijn energie weer in balans gebracht en heel duidelijk aangegeven wat er verkeerd liep en waar ik nog aan mag werken. Met enkel mijn naam en geboortedatum en een foto als info ging ze aan de slag en haar analyse van de healing was volledig correct. Niet 1 werkpunt heeft ze overgeslagen. Zeer betrouwbare en vriendelijke dame, zeer vlotte communicatie. Ik keer zeker nog terug."
   

 • "Lieve Anne, dankjewel voor de healing die je mij hebt gegeven!
  Ik vond het erg mooi, ook de terugkoppeling die je na de healing geeft heb ik erg veel aan, veel dingen vallen op hun plek. Ik wens je heel veel plezier & liefde toe met je praktijk, dat je maar heel veel andere mensen blij mag maken met het engelenwerk wat je doet!"

   

 • "Mijn healing bij Anne was heftig maar helend. Ik had het bij geen ander willen ervaren, zo lief en empatisch als zij is. In alles was te merken dat Anne dit met zoveel liefde doet dat je je vanzelf overgeeft aan haar kracht. Dankjewel Anne!"
   

 • "Gisteren heb ik een hele bijzondere healing van je mogen ontvangen, ik heb nog nooit iets met alternatieve geneeswijzen gedaan dus dit was m’n eerste ervaring en wat een ervaring! Anne is geweldig en heeft een hele fijne praktijkruimte. Ze heeft me een hoop laten voelen en inzien, door de dingen die ze me vertelde vielen er een hoop puzzelstukjes op z’n plek, het voelde als thuiskomen. Nogmaals dank Anne! Je bent geweldig, we gaan elkaar vast nog zien!"
   

 • "Heb nu twee healings bij jou gehad en voelde mij toen erg goed daardoor.
  Anne straalt heel veel rust uit en waar zij haar handen oplegt wordt het gewoon warm.
  Een heel bijzondere ervaring, vond ik. Zelf had ik toen nogal veel last van onrustige benen.
  Bij de eerste healing zei Anne al dat ik van die zware benen had. Ik vond dat zo frappant.
  Nu is het gelukkig al weer een stuk minder, heb er ook het volste vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen."

bottom of page