top of page
Zoeken

We zijn allemaal helers

Ik zie elke dag mensen die door een intens maar ook mooi proces gaan.. die werken aan hun persoonlijke- of spirituele ontwikkeling, aan meer bewustzijn.. Dit lijkt wel vanzelf te gaan in deze tijd..


Misschien ben je je minder bewust hiervan, heb je het te druk met het hectische leven van dit moment en probeer je alle ballen hoog te houden… maar ook in jou is het proces bezig. Van meer bewustzijn..heling. Alles wat er nu gebeurd is nodig..
Er zijn diepgaande veranderingsprocessen gaande. In mijzelf en overal om me heen voel en zie ik het… Meer dan ooit worden de diepste lagen aangeraakt in ons, om in het licht gezet te worden en voorgoed op te ruimen.. Meer dan ooit worden oude trauma’s en karma losgelaten.. Meer dan ooit worden we wakker en komen we samen voor meer verbinding.. Meer dan ooit vind er een intense heling plaats in ons allemaal, om steeds meer te worden wie we werkelijk zijn.

Er komt meer bewustzijn, meer licht.. en hierdoor ook meer donker en pijn naar de oppervlakte. Maar de overwinning van licht en liefde is al duidelijk voelbaar..

We hebben allemaal hetzelfde verlangen. We zijn allemaal helers.. van onszelf en van de wereld, van deze tijd.. Alles is met elkaar verbonden.

Door te werken aan ons eigen bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling, helpen we iedereen om ons heen en in ons systeem… Door gewoon onszelf te zijn.

Er is altijd hoop; wij zijn het licht Het is tijd om uit te stralen wie we werkelijk zijn!

“We are the ones we have been waiting for’.
Liefs Anne

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page