top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAnne

Je zielsmissie vinden

✨Wat is je zielsmissie

Al vanaf dat ik jong was ben ik me aan het verdiepen in wat ik hier eigenlijk kom doen/wat mijn zielsmissie is..

Je zielsmissie vinden kan een hele zoektocht zijn.. (Kregen we het maar gewoon in een gebruiksaanwijzing mee vanaf de geboorte 😉).

Maar ook de zoektocht heeft een functie en hoort bij je pad.. Om dingen te leren en jezelf te vinden.


Gelukkig kun je al wel veel dingen uit astrologie halen met je geboortedatum + tijd.

Ik heb bv een ‘dna code van de ziel‘ aangevraagd (bij William Gijsen), mijn horoscoop uitgebreid laten uitzoeken (bij Jan Bartelsman), de Maya horoscoop onderzocht en ik ben nu mijn human design aan het uitvogelen.. wat ook heel interessant is!

Ik herken me er helemaal in.

En natuurlijk heeft het leven me ook altijd vanzelf de kant opgeduwd van mijn zielsmissie. Daar kon ik niet omheen.. als ik niet naar mijn hart en ziel luisterde werd ik bijgestuurd door tegenslagen of fysieke symptomen. En als ik wel naar mijn ziel luisterde kreeg ik ‘kadootjes van het leven’. Zo werkt dat..

Zo ben ik echt gestuurd naar het werk wat ik nu doe. Dit was na een persoonlijke crisis en burn-out waarbij ik me lange tijd heb teruggetrokken, door een transformatie ben gegaan en hierna op een heel ander pad terecht kwam; het pad van mijn ziel.

Ik transformeerde, verlichte en heelde mezelf, en ging er toen vanzelf anderen mee helpen.. het werk doen wat ik echt wilde doen, vanuit mijn hart. En toen ging het pas stromen en voelde ik me pas echt gelukkig.


In mijn horoscopen staat dan ook:

mijn zielsmissie is om de wereld te helpen transformeren, en bijdragen aan een meer liefdevolle, verlichte en spirituele wereld.

Met de superkrachten; HSP, empathie/compassie & contact met het hogere.


Mooi hoe dat precies klopt voor mij persoonlijk & ook precies mijn drijfveer is in mijn werk. Ik kan gewoon niet anders dan dit werk doen. Anders loop ik vast.

Ik denk dat dit voor iedereen zo is..


Je missie is vaak gelijk aan waar je grootste talenten en passies liggen.. waar je hart ligt.

En ook zegt datgene waar je het meest in vastgelopen bent iets over wat je te doen hebt in het leven, of waar je anderen mee gaat helpen.

Zo ben ik gespecialiseerd in HSP en nieuwetijdskinderen, omdat ik daar zelf een enorme zoektocht in heb gehad en het proces heb doorlopen om hiermee te leren omgaan. Nu is het mijn kracht geworden.

En ook ben ik altijd bezig geweest met transformatie en heling van pijn, innerlijke rust & balans vinden, thuiskomen bij mijzelf, en helemaal gewoon mezelf (durven) zijn en vanuit mijn hart leven.

En dat is precies waar ik nu anderen mee ondersteun. 😊


Weet jij al wie jij bent en wat jou zielsmissie is?

Ik hoop dat je inspiratie hebt kunnen halen uit mijn verhaal & tips. En anders wil ik je graag begeleiden op de weg (terug) naar jezelf.

Liefs Anne
580 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

HSP moeder

Comments


bottom of page